Comunicate de presă Infochiosc

Published on septembrie 26th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

1 octombrie 2012, ultima zi de plată a impozitelor şi taxelor locale aferente semestrului 2

Pentru că în acest an, data de 30 septembrie, ultimul termen de plată a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, cade într-o zi nelucrătoare, contribuabilii sectorului 6 pot să-şi achite datoriile către bugetul local şi luni, 1 octombrie.

După această dată, pentru sumele neachitate se aplică majorări de întârziere de 2% pe lună sau fracţiune de lună, calculate în ziua când se efectuează plata, pentru fiecare impozit datorat.

Până la data de 25 septembrie a.c., Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6 (SPFPL Sector 6) a încasat de la contribuabili 117.095.911 lei, ceea ce reprezintă un procent de 77% din totalul de 153.033.000 lei, previzionat a se încasa în acest an din impozite şi taxe la bugetul local.

Pentru a evita aglomeraţia de la ghişeele de plăţi şi pentru reducerea timpului de aşteptare, SPFPL Sector 6 reaminteşte contribuabililor că pot efectua plăţi şi prin infochioşcurile amplasate în marile centre comerciale din sectorul 6, cât şi prin sistem on-line.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑