Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on ianuarie 8th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

12% din beneficiarii Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014 au ridicat alimentele în Sectorul 6

În prima zi de distribuire a ajutoarelor prin Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014, în sectorul 6, aproximativ 1700 de cetăţeni au intrat în posesia alimentelor, reprezentând 12% din totalul de beneficiari existenţi în acest an.

Livrarea ajutoarelor alimentare se face în două cutii de carton, cu conţinut identic, fiecare persoană primind două cutii sigilate. O cutie cuprinde ½ din cantitatea alocată pentru o persoană. Fiecare beneficiar are dreptul la următoarele cantităţi:

 • Făină albă de grâu – 6 kg.
 • Mălai- 6 kg.
 • Paste făinoase- 2 pungi de 400 gr.
 • Ulei- 4 litri
 • Zahăr- 4 kg
 • Conservă din carne de porc- 8 cutii metalice de 300 gr.
 • Conservă din carne de vită în suc propriu- 6 cutii metalice de 300 gr.
 • Conservă din pate de ficat – 10 cutii metalice de 200 gr

Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014 se desfăşoară în Sectorul 6 în următoarele puncte de lucru – centre de distribuire, iar acordarea ajutoarelor alimentare se efectuează după cum urmează:

Punct de lucru Bld. Iuliu Maniu nr. 101, pentru beneficiarii din grupul ţintă ale căror nume de familie începe cu literele A, B, C inclusiv.

Punct de lucru Str. Bascov nr. 14-18, în cadrul Complexului de Servicii de Recuperare, pentru beneficiarii din grupul ţintă ale căror nume de familie începe cu literele D, E, F, G, H, I, J, K, L inclusiv.

Punct de lucru Drumul Sării nr. 2, pentru beneficiarii din grupul ţintă ale căror nume de familie începe cu literele M, N, O, P, Q inclusiv.

Punct de lucru Str. Murguţa, nr. 2 , pentru din grupul ţintă ale căror nume de familie începe cu literele R, S, Ş,T, Ţ, U, V,X, Y, Z inclusiv.

Fiecare dintre persoanele beneficiare ale POAD 2014 trebuie să se prezinte la centrul de distribuire aferent literei cu care începe numele de familie, în niciun caz la altul decât cel menţionat mai sus, pentru a putea ridica ajutoarele care le revin de drept.

Ajutoarele alimentare au fost acordate în bune condiţii, iar datorită faptului că există 4 locuri de distribuire, nu au existat cozi. În timp ce îşi ridicau alimentele şi având în vedere temperaturile scăzute, beneficiarii au primit ceai cald.

Ieri, până la ora 16.00 s-au prezentat la punctul din :

 • Murguţa – 506 persoane şi au ridicat 1012 cutii
 • Drumul Sării – 395 persoane şi au ridicat 790 cutii
 • Iuliu Maniu – 402 persoane şi au ridicat 804 cutii
 • Bascov – 374 persoane şi au ridicat 748 cutii

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a pus la dispoziţia cetăţenilor numerele de telefon 0720.48.16.09. şi 0721.77.29.66, unde persoanele îndreptăţite pot suna în continuare pentru a primi asistenţă referitoare la Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014.

Programul de lucru cu cetăţenii este de luni pînă vineri în intervalul orar 8.00-16.30, iar alimentele vor fi la dispoziţia persoanelor îndreptăţite timp de 30 de zile.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑