Stiri 01

Published on ianuarie 9th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

129 de persoane găzduite în adăposturile de noapte din Sectorul 6

În ultimele patru zile, 129 de persoane adulte aflate pe stradă în pericol de hipotermie au fost găzduite în adăposturile de noapte ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi ale partenerilor.

Dintre acestea, 15 persoane au fost depistate pe raza sectorului în urma intervenţiilor efectuate de către echipele DGASPC Sector 6 împreună cu echipele Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 şi găzduite în adăposturile de noapte din subordinea instituţiei, alte 16 fiind conduse la adăpostul de noapte administrat de Primăria Capitalei.

În aceeaşi perioadă de timp, alte trei persoane au fost internate în Spitalul Municipal, necesitând îngrijiri medicale de specialitate.

În perioada imediat următoare au fost anunţate fenomene meteorologice extreme, iar echipele de intervenţie ale DGASPC Sector 6 împreună cu echipele Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 vor fi în permanenţă în stare de alertă pentru a interveni în eventualele situaţii de pericol în care se pot afla adulţii sau minorii de pe raza sectorului.

Cetăţenii care doresc să sesizeze un caz al unei persoane fără adăpost, pot contacta Direcţa Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 la numărul de telefon: 0731.62.48.49.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑