Comunicate de presă caini in parc

Published on iulie 3rd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

26.400 lei amenzi pentru că n-a fost menţinută curăţenia în Sectorul 6

În luna iunie a acestui an, agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au aplicat 195 sancţiuni contravenţionale persoanelor care nu au întreţinut curăţenia şi igiena în spaţiile de locuit, spaţiile de desfăşurare a activităţii, curţi, spaţiile verzi din jurul blocurilor.

Conform prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti, nerespectarea acestor condiţii constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei pentru persoane juridice şi de la 200 lei la 1.000 lei pentru persoane fizice.

Poliţiştii locali Sector 6 au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale posesorilor animalelor de companie care, în timpul plimbărilor pe domeniul public, n-au deţinut asupra lor materialele necesare (făraş, mătură, pungă) pentru curăţarea dejecţiilor provenite de la acestea.

Cei care nu se conformează riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 200 lei şi 500 lei.

Pentru nerespectarea prevederilor HCGMB nr. 120/2010, agenţii au aplicat sancţiuni în valoare de 26.400 lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează ca acţiunile de control se vor desfăşura permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura curăţenia în Sectorul 6.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑