Stiri photo (1)

Published on februarie 28th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

29 februarie sărbătorit în Sectorul 6

Astăzi, Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, i-a sărbătorit pe cetăţenii din comunitate care îşi sărbătoresc ziua de naştere o dată la patru ani, pe 29 februarie. Într-o atmosferă festivă, cei care au onorat invitaţia şi au venit la „Clubul Seniorilor” au primit flori, felicitări, cadouri şi tort.

Cei care nu ştiau despre existenţa acestui Club au avut parte de un tur în care le-au fost prezentate sălile în care se desfăşoară activităţile şi au făcut cunoştinţă cu vârstnicii care venisera deja pentru o partidă de şah sau un joc de rummy.

Clubul Seniorilor Sector 6 este un centru de zi modern destinat relaxării şi agrementului, inaugurat în luna noiembrie 2012 pentru persoanele vârstnice din sectorul 6.

 Activităţile care se desfăşoară aici  permit menţinerea capacităţilor fizice şi intelectuale ale seniorilor şi stimulează participarea la o viaţă socială activă.

Clubului Seniorilor se află situat în Calea Plevnei nr. 234, Sector 6, Bucureşti (staţie RATB Plevnei: linia 178, tramvai 11, 35; vis-à-vis de Primăria Sectorului 6), e-mail: [email protected].

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.

[nggallery id=61]

Tags: , , , , , ,


About the Author



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑