Stiri INQP_2298_ovidiu_micsik

Published on decembrie 11th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

4.000 de lopeţi pentru zăpadă şi saci cu sare vor fi distribuiţi asociaţiilor de proprietari din Sectorul 6

Astăzi, 11 decembrie, Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, împreună cu  reprezentanţi ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) au oferit lopeţi şi saci de sare pentru 30 de asociaţii de proprietari din cartierele Drumul Taberei şi Crângaşi. Fiecărei asociaţii de proprietari i-au fost livrate, chiar la scara blocului lor, câte două lopeţi şi câte un sac de 50 kg cu sare.

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarea perioadă, care anunţă căderi masive de zăpadă, viscol şi polei, autoritatea locală vine în sprijinul cetăţenilor oferind fiecărei asociaţii de proprietari lopeţi şi saci de sare pentru a putea îndepărta zăpadă şi gheaţa de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.

ADPDU Sector 6 va continua programul de distribuire a lopeţilor şi a sacilor cu sare în zilele următoare în tot sectorul, aşa încât toate cele aproximativ 1.800 de asociaţii de proprietari să fie pregătite pentru înlăturarea efectelor produse de ninsori şi gheaţa care se va forma pe aleile, scările şi trotuarele de lângă imobilele de locuinţe.

Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari care doresc să intre mai repede în posesia lopeţilor şi a sacilor cu sare sunt invitaţi să se prezinte în curtea garajului ADP din str. Valea Boteni nr. 2 (în spatele Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii „Gheorghe Airinei”, zona Romancierilor) şi să aibă asupra lor ştampila asociaţiei.

  • Potrivit HCGMB 147/2005, cetăţenii au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe. Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală. Aceleiaşi reguli trebuie să se supună şi agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale, în zona punctelor de lucru.

    [nggallery id=49]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑