Comunicate de presă 6-sporturi-sectorul-6-primarie

Published on mai 15th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

“6 SPORTURI ÎN SECTORUL 6”

Primaria Sectorului 6,  organizează sâmbătă, începând cu orele 10.00, în şcolile din Sectorul 6, acţiunea de promovare a sportului în rîndul elevilor din ciclul primar si gimnazial, initulata “6 SPORTURI ÎN SECTORUL 6” .

Cu această ocazie, cinci cluburi sportive cu secţii de copii​, alături de​ secţia de karate a Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”,​​ vor susţine meciuri demonstrative  de fotbal, baschet, mini-rugby, handbal, scrima şi karate​,​ ​urmând ca antrenorii acestor cluburi să​ iniţi​eze​ copiii prezenţi în tainele acest​or sporturi.

Acţiunea este un prim pas pentru atragerea  a cât mai mult​or​ copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani către practicarea sportului ca activitate permanentă, organizată în cadrul unui club şi su​b​ îndrumarea unui antrenor profesionist.

Beneficiile personale şi pentru societate sunt imense​ -​ copiii care fac în mod constant şi organizat sport sunt mai sănătoşi, mai competitivi, mai riguroşi cu ei înşişi şi au un program zilnic eficient.

Toţi copiii prezenţi vor alege să practice în viitor un sport în mod organizat şi constant, asigurandu-şi astfel o sănătate mai bună şi o modalitate plăcută şi eficientă de petrecere a timpului liber.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑