Comunicate de presă

Published on noiembrie 24th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

A fost fluidizat traficul rutier din zonele Afi Palace Cotroceni şi Valea Cascadelor

Traficul rutier din zonele Afi Palace Cotroceni şi Valea Cascadelor a fost vizibil îmbunătăţit, ca urmare a acţiunilor desfăşurate în weekend-ul 21 – 22.11.2015 de către agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, în colaborare cu Brigada Rutieră şi Secţia nr. 21 Poliţie. Acţiunile s-au concentrat asupra fluidizării circulaţiei în zonele Afi Palace Cotroceni şi Valea Cascadelor.

La sesizarile cetăţenilor şi a conducătorilor auto, poliţiştii au vizat, în special, obstrucţionarea circulaţiei de către şoferii microbuzelor particulare la intrarea/ieşirea din Capitală, dar şi respectarea locurilor de staţionare pentru autovehiculele cu regim taxi.

Astfel, intervenţiile au avut rolul de a evita blocajele create de taximetre şi mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectuează curse către localităţile limitrofe Bucureştiului.

Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezintă un punct de acces în Bucureşti, astfel că şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare.

Astfel de acţiuni se vor succeda cu periodicitate pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.

fluidizare-trafic fluidizare-trafic-sector-6

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte