Stiri 03

Published on aprilie 2nd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Acţiune de salubrizare şi igienizare în Cartierul Crângași

Ieri, 01.04.2015, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică şi Direcţia Protecţia Mediului, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat în apropierea Străzii Elena Farago din Cartierul Crângași.

Pe lângă disconfort, deşeurile de natură diversă produceau şi o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat toată cantitatea de deşeuri strânsă.

În perioada următoare, polițiștii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru menţinerea unui climat civilizat.

Acţiunea face parte din campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”. Programul îşi propune să schimbe aspectul întregului sector şi cuprinde lucrări specifice curăţeniei de primăvară: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoștința autorităților a eventualelor situații similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate. Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail [email protected] şi [email protected]. Totodată, important de ştiut este că pe site-ul Primăriei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoţite de fotografii ale locaţiilor în care consideră că este nevoie ca echipele de curăţenie să acţioneze.

 

 

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑