Stiri logo-primarie6-ro

Published on mai 6th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Acţiuni ale poliţiştilor locali pentru creşterea siguranţei cetăţenilor

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa locuitorilor Sectorului 6.

Pe tot parcursul lunii aprilie 2014, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 1438 de persoane, identificate 71 de persoane fără adăpost şi aplicate 144 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.700 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 429 de persoane, aplicate 798 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de peste 18.000 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale.

  • Tânără de 13 ani, rătăcită în Sectorul 6

Totodată, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii locali care se aflau în patrulare în zona Bulevardului Ghencea au observat o tânără de aproximativ 13 ani care părea agitată şi dezorientată.

Din verificările agenţilor, se pare că fata avea domiciliul în Judeţul Giurgiu, se rătăcise în Bucureşti şi nu mai ştia drumul de întoarcere acasă.

Poliţiştii s-au asigurat că tânăra va fi transportată în siguranţă la domiciliu, acest lucru fiind confirmat de şeful de post din comuna în care locuieşte minora.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑