Stiri 10

Published on februarie 11th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Acţiuni de control ale Poliţiei Locale Sector 6

În prima săptamână a lunii februarie, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr.61/1991 şi în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi de asemenea pentru respectarea normelor de igienizare şi salubrizare în Pieţele Sectorului 6.

Astfel, au fost legitimate 183 persoane, identificate 27 persoane fără adăpost şi aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2300 lei .

Totodată, au mai fost legitimate 215 persoane, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8500 lei şi au fost confiscate bunuri, în valoare de 395 lei, comercializate ilegal.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑