Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on februarie 9th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Acţiuni desfăşurate de poliţiştii locali, în colaborare cu agenţii Secţiei 21 Poliţie

În perioada 02.02.2015 – 08.02.2015, agenţii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, în colaborare cu lucrătorii Secţiei 21 Poliţie, au organizat mai multe acţiuni în zonele străzilor Virtuţii, Orşova, Liniei, Timonierului, Dreptăţii şi Bulevardului Iuliu Maniu.

Activităţile fac parte  din constituirea  “Zonei speciale de siguranţă publică”,  în vederea prevenirii şi combaterii fenomenelor infracţionale, în special infracţiunile cu violenţă, furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, furturi de  autoturisme, tâlhării.

Poliţiştii au legitimat 371 de persoane.

Au fost intensificate patrulările pe itinerariile prestabilite, iar, ca  urmare a acestora, s-a constatat o scădere semnificativă a infracţiunilor din zonele menţionate.

Acţiunile se vor succeda cu periodicitate pentru creşterea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.

Totodată, poliţiştii locali au întreprins, încă de la primele avertizări meteorologice de ninsoare din ultimele zile, o amplă acţiune de identificare a persoanelor fără adăpost care erau expuse temperaturilor scăzute.

Astfel, echipajele poliţiei, însoţite de personal calificat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, s-au deplasat în sector identificând opt persoane care au fost transportate şi cazate temporar în centrele sociale unde au găsit  un adăpost în care să se încălzească, au beneficiat de masă caldă, igienă personală şi de îngrijire medicală de specialitate.

În continuare, o echipă mobilă formată din poliţişti locali şi asistenţi sociali acţionează pentru a depista persoanele fără adăpost şi pentru a le conduce în centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑