Stiri OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on aprilie 22nd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Acţiuni pentru combaterea comerţului ilicit şi respectarea ordinii publice

În ultima săptămână, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au acţionat în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi de asemenea pentru respectarea normelor de igienizare şi salubrizare, în Pieţele Sectorului 6.

Cu aceastã ocazie, au fost legitimate 335 de persoane, aplicate 96 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.200 lei şi au fost confiscate bunuri, în valoare de 2.750 lei, comercializate ilegal.

Tot în această perioadă, agenţii din cadrul DGPL Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr.61/1991 şi identificării grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii, în zonele limitrofe locuinţelor.

Astfel, au fost legitimate 296 de persoane, identificate 21de persoane fără adăpost şi aplicate 32 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.900 lei.

Acţiunile se vor succeda cu periodicitate, având un caracter permanent, fiind guvernate de interesul cetăţenilor Sectorului 6, în sensul protejării acestora împotriva faptelor antisociale,  precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică, asigurarea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza sectorului.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑