Stiri logo-primarie6-ro

Published on octombrie 29th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Activitatea poliţiştilor locali Sector 6: copil găsit şi încredinţat părinţilor, amenzi aplicate pentru încălcarea liniştii publice şi comerţ ilegal în pieţe

Poliţiştii locali care se aflau în patrulare sâmbătă, 26 octombrie 2013, în zona intersecţiei Bdul. Iuliu Maniu cu Şoseaua Virtuţii, au intervenit în ajutorul unei femei care îşi pierduse fiica în vârstă de trei ani în acea zonă.

În scurt timp, copilul a fost găsit de către agenţi într-un hipermarket din apropiere şi încredinţat mamei.

În ultimele două săptămâni, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică.

Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

Au fost legitimate 304 de persoane, identificate 65 de persoane fără adăpost şi aplicate 69 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.600 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 570 de persoane, aplicate 315 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 33.100 lei, şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 11.655 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑