Comunicate de presă nucersetoriei

Published on decembrie 12th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

“Ajută-i cu adevărat. Spune ”NU” cerşetoriei!”

La nivelul Sectorului 6, campania de combatere a cerşetoriei este în plină desfăşurare. Zilnic, echipe formate din poliţişti locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală, în colaborare cu Poliţia Română şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 depistează persoane, adulţi şi minori, care practică cerşetoria.

Ieri, 11 decembrie, pe viscolul şi zăpada abundentă care cuprinseseră Bucureştiul, în zona Pieţei Valea Ialomiţei, echipele angrenate în depistarea persoanelor care cerşesc au identificat cinci adulţi fără adăpost, dar şi un minor, în vârstă de 10 ani, care cerşea în intersecţia Bulevardul Timişoara – Str. Braşov. Toţi au fost duşi la adăposturi – adulţii la Complexul Socio-medical „Sfântul Nectarie” din Bulevardul Uverturii, nr. 81, iar minorul a fost lăsat în grija reprezentanţilor DGASPC Sector 6.

În special în această perioadă, când zăpada şi frigul au pus stăpânire pe Capitală, autorităţile locale abilitate  ale Sectorului 6 au acţionat cu celeritate pentru luarea în custodie a persoanelor fără adăpost care cerşesc, oferindu-le posibilitatea adăpostirii în spaţii unde sunt protejate de ger şi unde pot primi sprijinul necesar.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑