Stiri logo_dgaspc

Published on iulie 10th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Ajutoare materiale în sprijinul persoanelor defavorizate din Sectorul 6

Cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, un număr de 250 de persoane sau familii nevoiaşe din comunitate au beneficiat în primul trimestru al anului 2013 de ajutoare materiale destinate depăşirii unor situaţii de criză.

Astfel, 46 de familii au primit ajutor financiar pentru plata chiriei, în conformitate cu prevederile Legii nr.116/2002, alte 47 beneficiind de ajutor financiar de urgenţă. De ajutoare materiale constând în produse alimentare şi de strictă necesitate au beneficiat alte 20 de persoane, în timp ce 136 de membri ai comunităţii au primit ajutoare materiale ocazionale, cu ocazia sărbătorilor religioase.

Beneficiarii sunt persoane singure sau cu probleme de sănătate, şomeri, bătrâni sau familii cu mulţi copii, aflate în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

„În contextul socio-economic actual ne preocupă măsurile concrete, capabile să asigure un trai decent persoanelor şi familiilor care se confruntă cu sărăcia şi excluziunea socială”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.


About the Author



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑