Alegeri parlamentare 2012

Proces verbal de constituire al Oficiului Electoral Sector 6 – click aici

Dispozitie primar nr. 3669 – Se stabilesc locurile speciale pentru afisaj electoral de pe raza Sectorului 6 conform anexei care face parte integranta din prezenta dispozitie . – click aici

Anexă – Locurile speciale de afisaj de pe raza sectorului 6 – click aici

 

Ordinul prefectului Municipiului Bucuresti nr.770/2012, privind delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare organizate la alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat din 9 decembrie 2012, în Sectorul 6.

 

 

Anunț

Potrivit HG 888/2012, în luna decembrie a anului 2012, se vor desfăşura alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat, conform Legii nr. 35/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

Primaria Sectorului 6 face inscrieri pentru întocmirea listei cu jurişti şi persoane care au cel puțin studii medii şi care se bucură de prestigiu în fata locuitorilor, care nu fac parte dintr-un partid politic în vederea nominalizării ca Preşedinte/Locţiitor al Biroului Electoral al Secţiei de votare ce se va organiza la nivelul Sectorului 6. Desemnarea se va face prin tragere la sorţi, de către Preşedintele Tribunalului Municipiului Bucureşti.

Pentru înscriere persoanele interesate vor depune la sediul primăriei din Calea Plevnei 147-149, camera 52, următoarele documente: – declaraţie tip în două exemplare (vezi model anexat), – diploma în copie a ultimei forme de învăţământ absolvită (minim studii medii), – copie a CI/BI.

 


Back to Top ↑