Stiri salubrizare-sector-6

Published on noiembrie 6th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Amenzi de 36.000 de lei aplicate pentru nerespectarea normelor de mediu

– Acţiunile de salubrizare au vizat Calea Giuleşti şi zona Pieţei Gorjului –

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Serviciul Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare, a întreprins, joi, 31.10.2013, şi luni, 04.11.2013, ample acţiuni de monitorizare şi salubrizare a terenurilor din sector.

Inspectorii, împreună cu lucrători ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) şi ai firmei de salubrizare Urban SA, au acţionat în Calea Giuleşti şi în vecinătatea Pieţei Gorjului, din Militari.

În cadrul activităţii care a vizat perimetrul zonei Pieţei Gorjului au fost verificate contractele de salubrizare, au fost desfăşurate acţiuni de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, zonele afectate de deşeuri au fost salubrizate, iar străzile au fost măturate şi spălate.

Sancţiunile aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la normele de mediu, în urma acţiunilor întreprinse de reprezentanţii autorităţii locale, au avut o valoare totală de 36.000 de lei.

În perioada următoare, inspectorii de mediu vor continua monitorizarea tuturor spaţiilor de pe raza sectorului şi vor trimite somaţii proprietarilor de terenuri, amintindu-le că au obligaţia să le împrejmuiască şi să le salubrizeze, la nevoie beneficiind de sprijinul echipelor ADPDU şi Urban.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑