Stiri politia-locala

Published on septembrie 3rd, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Amenzi de peste 10.000 de lei, aplicate speculanţilor şi celor care perturbă ordinea şi liniştea publică în Sectorul 6

În ultima săptămână, din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 (DGPL) au întreprins o serie de acţiuni în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi a depistării persoanelor care perturbă liniştea şi ordinea publică la ore târzii.

În urma controalelor desfăşurate în zonele adiacente pieţelor din Sectorul 6, poliţiştii locali au legitimat 242 de persoane, au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.100 de lei, şi au confiscat bunuri care urmau să fie comercializate ilegal, în valoare de peste 700 de lei.

Tot în aceeaşi perioadă, echipaje ale Serviciului Ordine Publică din cadrul DGPL Sector 6 au mers pe teren pentru a depista persoane care încalcă legea şi perturbă liniştea publică sau consumă alcool până la ore târzii, în parcuri sau pe spaţiile verzi de lângă blocuri. În total, au fost legitimate 84 de persoane şi au fost aplicate 44 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.000 de lei.

Acest tip de acţiuni se vor derula cu periodicitate, pentru a proteja cetăţenii atât împotriva speculei din pieţe, cât şi a celor care comit acte antisociale.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑