Stiri primaria-sector-6

Published on septembrie 24th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Amenzi de peste 17.500 de lei aplicate pentru comerţ ilegal în pieţe şi încălcarea ordinii publice

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa locuitorilor Sectorului 6.

În perioada 16.09.2013 – 22.09.2013, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în parcări şi pe spaţiile verzi din jurul blocurilor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 136 de persoane şi aplicate 24 sancţiuni contravenţionale, în sumă de 3.700 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de igienizare şi salubrizare.

Au fost legitimate 200 de persoane, aplicate 192 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.950 lei, şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 2.183 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑