Stiri politia-comuitara

Published on septembrie 30th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Amenzi de peste 18.000 de lei, aplicate pentru încălcarea liniştii publice şi comerţ ilegal în pieţe

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa membrilor comunităţii Sectorului 6.

În perioada 23.09.2013 – 29.09.2013, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.
În urma intervenţiilor, au fost legitimate 100 de persoane, identificate 35 de persoane fără adăpost şi aplicate 26 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.900 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.
Au fost legitimate 290 de persoane, aplicate 109 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.250 lei, şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 3.121 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑