Stiri logo-primarie6-ro

Published on iunie 5th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Amenzi de peste 38.000 lei

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa locuitorilor Sectorului 6.

Pe tot parcursul lunii mai 2014, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 1414 de persoane, identificate 44 de persoane fără adăpost şi aplicate 180 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 25.100 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 1657 de persoane, aplicate 684 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de peste 13.000 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale.

Totodată, cetăţenii Sectorului 6 pot semnala orice problemă întâmpinată la numărul de telefon 021.9546, disponibil în permanenţă.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑