Primaria politia-comuitara

Published on octombrie 7th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Amenzi de peste 8.000 de lei, aplicate pentru încălcarea liniştii publice şi comerţ ilegal în pieţe

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa membrilor comunităţii Sectorului 6.

În perioada 30.09.2013 – 06.10.2013, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 121 de persoane, identificate 16 de persoane fără adăpost şi aplicate 27 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.950 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 140 de persoane, aplicate 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.350 lei, şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 1.107 de lei.

Direcția Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑