Stiri primaria-sector-6

Published on iulie 17th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Amenzi în valoare de 16.800 de lei, aplicate în prima jumătate a lunii iulie de poliţiştii locali

În primele două săptămâni ale lunii iulie 2014, agenţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 321 de persoane, au fost identificate 63 de persoane fără adăpost şi aplicate 78 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.200 lei.

De asemenea, au fost efectuate controale şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Astfel, au fost legitimate 573 de persoane, aplicate 164 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.600 de lei şi confiscate bunuri comercializate ilegal, în valoare de peste 6.000 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul, sancţiuni contravenţionale.

Tags: , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑