Comunicate de presă

Published on mai 10th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Amenzi în valoare de aproape 90.000 lei pentru comerţ ilicit şi nerespectarea ordinii publice

În luna aprilie 2016, din dispoziţia primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au acţionat în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi, de asemenea, pentru respectarea normelor de igienizare şi salubrizare în pieţele Sectorului 6.

„Ca urmare a acestei acţiuni, au fost legitimate 1.231 persoane şi au fost aplicate 719 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 60.200 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri comercializate ilegal în valoare de 20.113 lei. Vom continua acţiunile de control din zonele comerciale pentru a proteja sănătatea membrilor comunităţii, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

În aceeaşi perioadă, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, depistării persoanelor care încalcă, în mod repetat, prevederile Legii nr. 61/1991 şi identificării grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

Poliţiştii locali au legitimat 1.696 persoane, au identificat 69 persoane fără adăpost şi au aplicat 147 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.100 lei.

Acţiunile de acest gen se vor succeda cu periodicitate, în vederea creşterii gradului de siguranţă civică şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte