Stiri f03

Published on august 28th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Amplă acţiune de control în Piaţa Veteranilor din Sectorul 6

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică, Direcţia Protecţia Mediului, în colaborare cu Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană  Sector 6  şi  SC URBAN SA, a iniţiat şi desfăşurat o amplă acţiune de control pentru respectarea normelor de mediu, eliminarea falşilor producători, prevenirea şi combaterea comerţului neautorizat, identificarea şi luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care comercializează produse alimentare şi nealimentare în alte locuri decât cele stabilite de autoritatea locală în Piaţa Veteranilor din Sectorul 6.

Ca urmare a acţiunii desfăşurate astăzi, agenţii poliţiei locale au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.000 lei şi, ca măsură complementară, au procedat la confiscarea a aproximativ 100 de kg mărfuri alimentare.

Totodată, echipele ADPDU Sector 6 şi SC Urban SA au igienizat şi salubrizat zona.

În plus, administratorul pieţei a fost înştiinţat asupra respectării obligaţiilor legale referitoare la îndepărtarea din piaţă a persoanelor care nu posedă certificat de producător. Astfel, va fi eliminată orice formă de speculă ce ar putea dăuna atât bunei desfăşurări a activităţilor comerciale, cât şi locuitorilor Sectorului 6.

Autorităţile informează că acţiunile de acest gen vor avea caracter permanent.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑