Primaria masini-parcare

Published on septembrie 6th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Anunţ

 Din cauza insuficienţei locurilor de parcare din Sectorul 6, situaţie care este agravată şi de şantierele Metrorex din cartierul Drumul Taberei, Primăria Sectorului 6 caută soluţii pentru crearea unor noi platforme de parcări.

 Pentru rezolvarea mai rapidă a acestei probleme, primarul Rareş Mănescu solicită şi implicarea cetăţenilor. Orice informaţie despre potenţiale zone care pot fi transformate în locuri de parcare poate fi trasmisă Primăriei de Sector pe adresa de mail [email protected]

  • În curând, locuitorii cartierului Brâncuşi vor avea la dispoziţie o parcare în suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi cu un total de 440 de locuri.

Până la sfârşitul acestei luni, Primăria Sectorului 6 va finaliza lucrările de amenajare a mai multor platforme de parcare, în suprafaţă totală de 5.000 mp, în cartierul de locuinţe pentru tineri Brâncuşi.Platformele de parcare vor cuprinde două parcări duble cu un total de 280 locuri, una dublă de 100 de locuri şi una liniară de 60 de locuri.

 Valoarea investiţiei pentru realizarea acestui obiectiv a fost de 2.323.000 lei, inclusiv TVA, iar costurile vor fi acoperite de Primăria Sectorului 6.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑