Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on ianuarie 5th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Anunţ referitor la distribuirea ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, informează cetăţenii că, începând de miercuri, 07 ianuarie 2015, ora 08:00, va începe distribuirea produselor alimentare din cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014, după cum urmează:

  • La punctul de lucru Iuliu Maniu nr. 101, pentru beneficiarii al căror nume de familie începe cu literele A, B, C inclusiv.
  • La punctul de lucru  Bascov nr. 14-18, în cadrul Complexului de Servicii de Recuperare, pentru beneficiarii al căror nume de familie începe cu literele D, E, F, G, H, I, J, K, L inclusiv.
  • La punctul de lucru Drumul Sării nr. 2,pentru beneficiarii al căror nume de familie începe cu literele M, N, O, P, Q
  • La punctul de lucru  Murguţa nr. 2 pentru beneficiarii al căror nume de familie începe cu literele R, S, Ş, T, Ţ, U, V, X, Y, Z inclusiv.

Fiecare dintre persoanele beneficiare ale POAD 2014 trebuie să se prezinte la centrul de distribuire aferent literei cu care începe numele de familie, în niciun caz la altul decât cel menţionat mai sus, pentru a putea ridica ajutoarele care îi revin de drept. Ajutoarele se acordă personal, pe baza cuponului şi a actului de identitate.

În cadrul POAD 2014 se distribuie ca ajutoare alimentare urmatoarele: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve din carne de porc, conserve din carne de vită în suc propriu, conserve din pate de ficat pentru categoriile defavorizate stabilite prin Hotărârea de Guvern nr. 799/2014.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pune la dispoziţia cetăţenilor numerele de telefon:  0721.772.966 şi  0720.481.609 pentru ca persoanele îndreptăţite să sune şi să verifice, înainte de a se deplasa la sediu, dacă se află pe listele beneficiarilor de ajutoare alimentare.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑