Comunicate de presă

Published on octombrie 27th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Aproape 10 tone de deşeuri ridicate din Cartierul Militari

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Protecţia Mediului şi Ordine Publică, a întreprins la sfârşitul săptămânii trecute o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran aflat în apropierea Străzii Stupca, intersecţie cu Strada Ajustorului.

Pe lângă disconfort, deşeurile depozitate produceau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat de pe domeniul public aproximativ 10 de tone de deşeuri.

Acţiunea face parte din campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”, demarată de Primarul Rareş Mănescu.

Programul îşi propune să schimbe aspectul întregului sector şi cuprinde: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro.

 

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte