Stiri logo-primarie6-ro

Published on mai 29th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Aproape 300 de autorizaţii de construire, emise de Primăria Sectorului 6 în primele cinci luni ale acestui an

Primăria Sectorului 6 a emis, de la începutul anului 2014 şi până în prezent, 294 de autorizaţii de construire, cu 107 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului 2013.

Astfel, în primele cinci luni ale anului curent, Primăria a emis 60 deautorizaţii pentru extinderi de locuinţe şi construcţii noi şi 66 de autorizaţii pentru diferite tipuri de construcţii, dintre care menţionăm: spaţii servicii şi spaţii comerciale, birouri, modificări interioare şi balcoane etc.

De asemenea, au fost eliberate 116 de autorizaţii pentru lucrări mai mici precum: anexe gospodăreşti, împrejmuiri, demolări, branşamente, staţii emisie-recepţie în reţelele de telefonie mobilă, internet şi cablu. Ale 52 de autorizaţii au vizat segmentul publicitar.

Info util:

Autorizaţiile de construire pot fi obţinute după ce, în prealabil, solicitanţii au obţinut Certificatul de Urbanism de la Serviciul de Urbanism al Primăriei. Ulterior emiterii acestuia, cetăţenii se pot adresa Serviciului Analiză şi Aviz de Conformitate din cadrul Primăriei Sectorului 6, care obţine în numele lor toate avizele necesare eliberării autorizaţiei de construire (cele eliberate de furnizorii de utilităţi publice, avizul sanitar şi pe cel de mediu). După obţinerea tuturor avizelor, împreună cu Certificatul de Urbanism, actul de proprietate în copie legalizată şi certificatul de impunere de la Direcţia Impozite şi Taxe Locale, cetăţenii vor depune la Serviciul Autorizaţii de Construire un Proiect de obţinere a Autorizaţiei de Construire.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑