Comunicate de presă

Published on martie 31st, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Artă culinară în stil Masterchef pentru seniorii din Sectorul 6

Activităţile de socializare şi stimulare a unei îmbătrâniri active îmbracă diferite forme şi oferă numeroase oportunităţi de exprimare în cadrul Complexului de Servicii Sociale “Sfânta Maria” din Sectorul 6.

Inspiraţi de vizita concurenţilor şi a juriului MasterChef din decembrie 2015 la Conacul Golescu-Grant, membrii cluburilor seniorilor din Sectorul 6 au dat dovadă de ingeniozitate şi spirit de iniţiativă, organizând o întâlnire pe formatul celebrei emisiuni în locaţia din strada Sg. Lăţea Gheorghe nr. 8, bloc C 52.

Evenimentul a oferit un bun prilej de afirmare pentru doamnele cu veleităţi culinare, membre ale Clubului, care au preparat, în mica bucătărie a Centrului, tartine multicolore, supă cu crutoane, ouă irlandeze şi clătite “au chocolat”. La degustare au participat 15 beneficiari ai Clubului Seniorilor “I. L. Caragiale” care au oferit aplauze şi diplome de onoare celor trei doamne care au gătit.

Deschis în luna noiembrie a anului trecut, Clubul Seniorilor „I. L Caragiale” este unul dintre cele şase cluburi ale seniorilor din Sectorul 6, reunite sub titlul de Complexul de Servicii Sociale „Sfânta Maria”. Clubul oferă persoanelor vârstnice din zona Ghencea un spaţiu în care se pot întâlni şi socializa.

Cele şase centre derulează programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber, cu scopul stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte