Comunicate de presă Preafericitul Părinte Patriarh Daniel -Primaria-Sectorului-6

Published on septembrie 10th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Astăzi, 10 septembrie, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a sfințit o nouă cantină socială în Sectorul 6

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericirea Sa Părintele Daniel, a fost prezent astăzi în sectorul nostru, participând la inaugurarea unui proiect socio-filantropic, inițiat de Arhiepiscopia Bucureștilor, ce vizează înființarea a șase cantine sociale în Capitală. La slujba de sfințire a cantinei sociale Sfântul Mucenic Barabas, aflată în Bd. Drumul Taberei nr. 28A, au luat parte Preasfințitul Timotei, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Preot Mihai Aurel, Vicar Administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Preot Costel Burlacu, Protoiereu al Protopopiatului Sector 6, preoți consilieri și preoți de la parohii, precum și preotul paroh al Bisericii Acoperământul Maicii Domnului, părintele Sergiu Ristea.

Alături de înalții prelați bisericești, au participat la sfințirea cantinei deputatul din Sectorul 6 Răzvan Mironescu și reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

Proiectul Arhiepiscopiei Bucureștilor demonstrează grijă pentru comunitate și va beneficia de aportul administrației publice locale. Vom susține în continuare inițiativele dedicate persoanelor aflate într-o situație socială dificilă, programele care reprezintă sprijin și ajutor pentru comunitate, precum și serviciile sociale complementare celor derulate de administrația publică locală. O mână de ajutor în plus este mereu binevenită”, a declarat Rareș Mănescu, Primarul Sectorului 6.

Cantina aparține Asociației Diaconia din Sectorul 6 și este dedicată persoanelor cu risc de excluziune socială. Începând de astăzi, ea va primi 50 de beneficiari care se află în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 6.

Părintele Patriarh Daniel a oferit copiilor de la Clubul Sportiv Ștefan cel Mare și Sfânt din sector 50 de ghiozdane și rechizite, astfel încât cei mici să fie pregătiți pentru școală. Alte 100 de ghiozdane vor fi dăruite copiilor din club în zilele următoare.

5266_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 5385_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 5429_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 5434_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 5580_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

5214_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 5281_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 5507_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 5527_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑