Anunțuri logo-primarie6-ro

Published on octombrie 30th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

În atenția persoanelor care beneficiază de alimente în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate

Informăm persoanele care au primit cupoanele individuale pentru ajutorul în produse din cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate următoarele:

În prezent, Ministerul Fondurilor Europene derulează achiziţia de produse, procedură care se va încheia la jumătatea lunii noiembrie 2014.

Ulterior, furnizorii au o perioadă de 45 de zile să asigure trimiterea produselor către primării, urmând ca fiecare primărie să asigure organizarea punctelor locale de distribuire.

Datele de distribuire a produselor către cetăţeni vor fi publicate de fiecare primărie în momentul în care acestea vor dispune de stocurile de produse.

Primăria Sectorului 6 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vor informa cetăţenii Sectorului 6 care sunt incluşi în program, prin toate mijloacele de informare (afişaj, site, massmedia),  cu privire la data începerii distribuirii produselor către cetăţeni.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑