Stiri actiune-salubrizare-sector-6

Published on mai 6th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Au fost demolate adăposturile improvizate de oamenii străzii în Cartierul Drumul Taberei

Din dispoziţia Primarului Rareş Mănescu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Serviciul Ordine Publică, în colaborare cu Serviciul Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare şi cu lucrători din cadrul SC Urban SA, au întreprins, în cursul săptămânii trecute, o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a mai multor adăposturi improvizate în Cartierul Drumul Taberei.

Inspectorii din cadrul Primăriei Sectorului 6 au fost sesizaţi de mai mulţi cetăţeni că, în apropierea străzilor Râul Doamnei, 1 Mai şi Poiana Câmpina, mai mulţi oameni ai străzii perturbă ordinea şi liniştea publică, depozitează mari cantităţi de deşeuri şi creează disconfort.

Persoanele găsite au fost identificate şi conduse către centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate în evidenţă şi pentru a primi sprijinul necesar.

În perioada următoare, inspectorii de mediu şi poliţiştii locali vor continua monitorizarea acestei zone pentru a evita reamenajarea de adăposturi şi depozitarea necontrolată de deşeuri.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă tuturor cetăţenilor Sectorului 6 să semnaleze situaţiile asemănătoare pentru a se putea interveni cu maximă eficienţă.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑