Primaria 1

Published on decembrie 13th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Au fost deszăpezite şi deblocate mai multe străzi şi intersecţii din Sectorul 6

Echipe formate din peste 80 de lucrători din cadrul SC URBAN SA au desfăşurat astăzi, 13.12.2012, în mai multe zone din Sectorul 6, o activitate pentru deszăpezirea şi înlăturarea gheţii formate în urma temperaturilor foarte scăzute înregistrate în ultimele ore.

Primul punct vizat în care au intervenit responsabilii implicaţi în Comandamentul de Deszăpezire condus de Primarul Sectorului 6, Rareş  Mănescu, a fost zona intersecţiei străzii Zboina Neagră cu bulevardul Ceahlău.

Foarte afectată de zăpada căzută din abundenţă şi gheaţa depusă în cursul nopţii a fost şi strada Dezrobirii.

Pentru deblocarea zonelor precizate, echipele SC URBAN SA au împrăştiat material antiderapant, au intervenit cu 55 utilaje de deszăpezire şi au încărcat şi trasportat zăpada strânsă de pe străzile secundare.

Activitatea de deszăpezire continuă pe toată raza Sectorului, stocurile de materiale antiderapante fiind reîntregite ori de câte ori este necesar pentru deblocarea arterelor şi pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii optime.

Pentru deblocarea arterelor secundare, URBAN SA foloseste utilaje speciale, deoarece o parte dintre aceste străzi sunt înguste, iar plugurile mari nu pot fi manevrate.

Informăm cetăţenii că programul de deszapezire pentru străzile secundare se va desfăşura preponderent ziua (noaptea fiind aplicate tratamentele pentru topirea gheţii)  deoarece străzile sunt mai libere.

Mai mult decât atât, potrivit deciziilor luate de Comandamentul de Deszăpezire, deja se intervine în forţă în zonele prioritare.

ADPDU Sector 6 are ca, prioritate zero, deszăpezirea în jurul instituţiilor de învăţământ.

Intervenţiile de acest tip vizează, în continuare, trotuarele unde circulaţia pietonală este numeroasă, zonele şcolilor şi pieţelor.

Primăria Sectorului 6 face un apel la agenţii economici să cureţe trotuarele din faţa magazinelor deoarece temperatura foarte scăzută va creea polei, punând trecătorii în pericol.

[nggallery id=51]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑