Stiri OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on martie 22nd, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Aur şi argint pentru Sectorul 6

Adrian Andreescu şi Andrei Constantin, doi dintre cei mai buni karatişti aflaţi în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, s-au întors, din nou, învingători de la concursurile la care au participat în luna martie.

Rezultatele deosebite obţinute de cei doi copii aflaţi de mai mulţi ani în grija unor asistenţi maternali, precum şi pasiunea pentru karate i-au recomandat pentru a participa la Campionatul Naţional de Kata masculine şi la ShotoCup JKA desfăşurat la jumătatea lunii martie la Braşov.

Adrian Andreescu, în vârstă de 14 ani, a reuşit să-şi învingă toţi adversarii la categoria Kata şi a primit medalia de aur la ambele competiţii, iar Andrei Constantin, 12 ani, a sosit la Bucureşti cu o medalie de aur şi una de argint.

Cei doi se antrenează de trei ori pe săptămână cu senseii Florian Gheorghe şi Ciprian Apetrei la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Palatul Copiilor” Sector 6.

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, susţine “Liga Tinerilor Karatişti”, proiect ce constituie o alternativă constructivă de petrecere a timpului liber, de dezvoltare personală şi integrare socială.

Acest proiect, alături de “Tu alegi!”, “Liga tinerilor sportivi” şi “Lumea celor 64 de pătrate”, îşi propune promovarea nonviolenţei în şcoală şi în societate, prin încurajarea exprimării multidimensionale a personalităţii copiilor şi adolescenţilor din comunitate.

Încă de la începutul acestui an, Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat implementarea proiectelor derulate de Direcţia Generală de Asistenţă socială şi Protecţia Copilului Sector 6, prin care peste 600 de copii şi tineri învaţă combaterea violenţei, prevenirea abandonului şcolar, reducerea delicvenţei juvenile, a consumului de alcool sau stupefiante sau a altor comportamente antisociale, prin identificarea şi investirea în proprile resurse pentru o dezvoltare  personală armonioasă lipsită de riscuri sociale.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑