Comunicate de presă 6049_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

Published on iunie 3rd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Baschet la Liceul „Marin Preda”: Aruncă la coş!

Elevii Liceului „Marin Preda” vor juca baschet mâine, 04.06.2015, în cadrul evenimentului sportiv „Aruncă la coş!”, organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, Steaua CSM EximBank şi Prosal D.M.V.

Baschetbaliştii Virgil Stănescu, preşedintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Ionuţ Drăguşin, Ionel Dodoc, antrenorul Radu Costea, dar şi trei juniori campioni naţionali vor împărtăşi liceenilor tainele baschetului, începând cu orele 10.00, în sala de sport a Liceului „Marin Preda” din Sectorul 6.

Reprezentanţii Prosal D.M.V. vor explica elevilor necesitatea colectării selective a deşeurilor.

„Aruncă la coş!” este un eveniment cu caracter instructiv-educativ şi presupune manifestări care încurajează colectarea selectivă a deşeurilor. Baschetul este unul dintre sporturile care educă tinerii să acţioneze ca o echipă, atât în sport, cât şi în a proteja mediul înconjurător.

În această perioadă, Primăria Sectorului 6 participă la competiţia „Oraşul Reciclării”, organizată de Eco-Rom Ambalaje şi adresată primăriilor municipalităţilor din România.

Timp de şase luni, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie a.c., 46 de municipii şi oraşe din ţară „se luptă” pentru a dovedi că au cel mai performant sistem de colectare separată a deşeurilor de ambalaje la nivel naţional.

Mai multe detalii despre competiţia „Oraşul Reciclării” şi informaţii despre colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje pot fi aflate accesând site-ul  www.ColecteazaSelectiv.ro.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑