Comunicate de presă

Published on martie 30th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Bilete pentru BRD Năstase Ţiriac Trophy 2016 se găsesc la SocialXChange!

Mai puţin de trei săptămâni ne despart de ultimul turneu masculin de tenis de la Bucureşti (ATP), BRD Năstase Ţiriac Trophy, care va avea loc în perioada 16 – 24 aprilie 2016, la Arenele BNR.

Din fericire, iubitorii sportului alb au şansa de a face acte caritabile achiziţionând bilete prin intermediul SocialXChange.

Magazinul SocialXChange este un proiect unic în ţară, recunoscut şi premiat la nivel naţional şi internaţional implementat de DGASPC Sector 6,  SocialXChange încurajează actele caritabile în vederea creşterii coeziunii sociale şi pentru prevenirea marginalizării. Astfel, se deschide accesul celor care nu au bani, dar doresc să muncească, la bunuri pe care altfel nu le-ar putea cumpăra. Începând din această săptămână donatorii pot beneficia de biletele pentru turneul de tenis BDR Năstase Ţiriac Trophy 2016 , a precizat primarul Rareş Mănescu.

Biletele pentru BRD Năstase Ţiriac Trophy vă aşteaptă după cum urmează:

– marţi, 19 aprilie – 1 bilet în valoare de 25 lei

– miercuri, 20 aprilie – 1 bilet în valoare de 30 lei

– joi, 21 aprilie – 1 bilet în valoare de 30 lei

– vineri, 22 aprilie – 1 bilet în valoare de 40 lei

– sâmbătă, 23 aprilie – 1 bilet în valoare de 50 lei

– duminică, 24 aprilie – 1 bilet în valoare de 75 lei

Un bilet permite intrarea în incinta Arenelor BNR o singură dată, pentru întreaga zi şi vizionarea tuturor meciurilor de pe toate terenurile de joc.

Doritorii trebuie să se prezinte la sediul magazinului SocialXChange din Calea Crângaşi nr. 3, Sector 6, cu contravaloarea biletului dorit în produse (nu se acceptă bani).

Donaţiile de care are nevoie magazinul SocialXChange sunt: alimente neperisabile şi în termen de valabilitate (făină, ulei, zahăr, conserve, mălai, paste făinoase, pastă de tomate etc.), rechizite, produse igienico-sanitare (săpun, hârtie igienică, şampon, detergent etc.), jucării şi alte accesorii pentru copii.

Pentru mai multe detalii referitoare la conceptul SocialXChange vizitaţi www.socialxchange.ro sau sunaţi la 0725.600.885.

tiriac

joi,vineri


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte