Stiri piata-drumul-taberei-2-sector-6

Published on mai 9th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Bucureştenii pot face din nou cumpărături în Piaţa Drumul Taberei II

Astăzi, 9 mai 2014, a avut loc redeschiderea Pieţei Drumul Taberei II, după ce, timp de şase luni, a fost în proces de construcţie şi modernizare.

Suprafaţa construită este de 1.200 mp. În incinta pieţei sunt amenajate 25 de spaţii comerciale pentru desfacerea produselor agroalimentare (lactate, carne, peşte etc.) şi 140 de tarabe, ocupate în totalitate, destinate exclusiv persoanelor care deţin certificate de producător, vizate pe trimestrul în curs.

Piaţa este dotată cu utilităţi şi climatizare, oferind condiţii civilizate şi moderne atât pentru cumpărători, cât şi pentru comercianţi.

Din piaţa cu cele mai mici preţuri din Bucureşti, cetăţenii pot cumpăra fructe şi legume proaspete de sezon precum: salată –  la numai 0,50 sau 1 leu bucata; cartofi noi – 2 lei/kg; castraveţi – 4 lei/kg; roşii – 5 lei/kg; ardei gras – 6 lei/kg.

Investiţia totală se ridică la suma de 650.000 de euro.

Am grăbit lucrările de construire pe cât posibil, pentru a reda cetăţenilor această piaţă recunoscută atât pentru calitatea produselor, cât şi pentru preţurile foarte accesibile. Începând de astăzi, bucurestenii vor putea face din nou cumpărături de aici”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

redeschidere piata 01

redeschidere piata 02

redeschidere piata 03

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑