Stiri NO HATE SPEECH

Published on decembrie 8th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Campanie împotriva violenţei verbale în Sectorul 6

În perioada 08 – 12 decembrie 2014, Primăria Sectorului 6 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 derulează campania de informare şi conştientizare cu titlul “Intoleranţa te afectează şi pe tine!”.

Campania se desfăşoară în parteneriat cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi Asociaţia de Asistenţă şi Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21, fiind finanţată prin Programul EEA Grants şi având ca scop combaterea discursului instigator la ură, un fenomen asociat intoleranţei, discriminării, stereotipurilor, prejudecăţilor şi excluziunii sociale a unor persoane aparţinând diferitelor grupuri.

Discursul instigator la ură se caracterizează prin incitarea la excludere sau violenţă asupra unor persoane sau grupuri de persoane, propagarea unor stereotipuri negative la adresa acestora.

Subsloganul ”DA pentrudrepturi, NU pentrudiscriminare !”,campaniaiaatitudinefaţă de acestgen de discursrespectândînacelaşitimplibertatea de exprimareşipledândpentru o lume în care a fi diferit şi a avea opinii diferite este o normalitate, pentru o societate nouă, în care nu există loc pentru ură, intoleranţă, excludere socială şi rasism.

Având în vedere obiectivele campaniei şi mediul de comunicare ales, anume cel online, Primăria Sectorului 6, prin compartimentul Online, va realiza un cod de conduită al utilizatorilor de pe pagina de facebook a instituţiei, cod care sa promoveze incluziunea socială, anti-rasismul şi toleranţa în rândul membrilor comunităţii Sectorului 6 interesaţi de activitatea administraţiei publice locale.

afis-Diferiti-dar-la-fel

NO HATE SPEECH

Tags: , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑