Stiri O

Published on ianuarie 28th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Caragiale omagiat la Clubul Seniorilor Sector 6

La 163 de ani de la naşterea lui I. L. Caragiale, seniorii Sectorului 6 organizează joi, 29 ianuarie 2015, începând cu orele 10.30, un eveniment de omagiere a marelui dramaturg. Cu acest prilej, opt membri ai cercului de activităţi culturale, ce activează în cadrul Clubului Seniorilor, vor susţine recitaluri de teatru, pamflete, poezii şi epigrame.

Cei opt seniori vor ironiza în piesa de teatru „Moftangii” societatea vremii de atunci prin atitudini care se reflectă şi în societatea contemporană.

Manifestarea va avea loc în incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, şi va beneficia de participarea a numeroşi spectatori, membri ai Clubului Seniorilor Sector 6, alături de alţi invitaţi.

Cu un număr de 800 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spaţiu de relaxare şi agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, un loc destinat stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

Aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, centrul derulează programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber, încrecând să schimbe statutul şi imaginea de sine a beneficiarilor săi, afectaţi de problemele specifice vârstei a treia.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑