Stiri caragiale-ion-luca

Published on februarie 5th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Caragiale omagiat la Clubul Seniorilor Sector 6

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, pe 6 februarie 2014, începând cu orele 12.00, marele dramaturg I.L.Caragiale va fi omagiat de beneficiarii Clubului Seniorilor, situat în Calea Plevnei nr.234.

 La 162 de ani de la naşterea scriitorului, persoanele în vârstă, beneficiare ale serviciilor oferite de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, au pregătit un eveniment literar-artistic constând dintr-o adaptare după schiţa „Căldură mare”. Spectacolul va fi precedat de un scurt moment introductiv despre viaţa şi opera maestrului Caragiale.

Manifestarea va beneficia de participarea unui număr de 80 de spectatori, membri ai Clubului Seniorilor Sector 6, alături de o mulţime de alţi invitaţi.

Cu un număr de 650 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spaţiu de relaxare şi agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, un loc destinat stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

Centrul derulează programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber, reuşind pe parcursul unui an să schimbe statutul şi imaginea de sine  a beneficiarilor săi, afectaţi de problemele specifice vârstei a treia.


About the Author



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑