Stiri la-teatrale-cu-matale

Published on iunie 19th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Cea de-a VIII-a ediţie “La teatrale cu matale!”

Vineri, 20 iunie 2014, începând cu orele 12.00, Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, din Calea Plevnei nr. 61, va găzdui cea de-a opta ediţie a Festivalului de Teatru pentru Copii şi Tineri ”La Teatrale cu matale!”.

Organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, evenimentul reuneşte trupe alcătuite din elevi ai şcolilor generale şi liceelor din Sectorul 6, copii şi adolescenţi atraşi de lumina reflectoarelor.

Afis Teatrale 2014Promovând arta ca mijloc de terapie şi dezvoltare comportamentală, proiectul „La teatrale cu matale!” îşi propune să îndrume copiii şi tinerii din toate categoriile sociale pe drumul care duce la descoperirea şi afirmarea personalităţii. Cursurile de teatru organizate gratuit de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, cu ajutorul voluntarilor, le oferă beneficiarilor o şansă de a transmite un mesaj prin intermediul metodelor şi tehnicilor de teatru.

Cuprinşi de lumea misterioasă şi fascinantă a teatrului, copiii învaţă pe de o parte să-şi exprime emoţiile, sentimentele, iar pe de altă parte, descoperă o lume ideală, numai a lor.

 Cortina Festivalului “La teatrale cu matale!” s-a ridicat întâia oară în urmă cu opt ani, succes total înregistrat în rândul beneficiarilor, având efecte pozitive asupra micilor participanţi, acestea fiind doar câteva dintre motivele pentru care acest proiect inedit are continuitate.

Juriul este alcătuit din actori profesionişti şi specialişti în domeniul protecţiei copilului.

Gazdele Festivalului vor oferi cadouri micilor artişti.

Tags: , , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑