Comunicate de presă

Published on decembrie 21st, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Cercetaşii României i-au colindat pe seniorii de la Complexul de Servicii Sociale ,,Floare Roşie”

La sfârşitul săptămânii trecute, persoanele vârstnice rezidente ale Complexului de Servicii Sociale ,,Floare Roşie” din Militari au primit cu bucurie vizita unor colindători cu adevărat speciali.

Cercetaşii României au adus bucurie pe chipurile bătrânilor printr-o manifestare deosebită, copiii au cântat cu însufleţire colinde şi au răspândit cu generozitate Magia Crăciunului.

„Seniorii au primit cu emoţie şi încântare micul spectacol oferit de temerarii cercetaşi. Pentru ei, Crăciunul este o stare de spirit, nu doar un moment sau o dată în calendar. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă dăruire şi compasiune, iar pentru noi este o onoare să le putem aduce bunicilor noştri un strop de bucurie din partea comunităţii pe care, la vremea lor, au construit-o”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Misiunea pe care o au Cercetaşii României este de a contribui la educarea tinerilor, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate. Cercetaşii îşi aduc o contribuţie importantă la construirea încrederii şi a stimei de sine, la dezvoltarea abilităţilor de învăţare, leadership, team building, aventură în aer liber şi distracţie.

Complexul de Servicii Sociale ,,Floare Roşie” este un centru modern, unde persoanele vârstnice aflate în dificultate pot beneficia de măsuri de suport specifice situaţiei de dependenţă, prin asigurarea serviciilor de îngrijire în sistem rezidenţial.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte