Stiri OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on martie 20th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Cinemateca Union la Clubul Seniorilor Sector 6

Din luna februarie a acestui an, peste 50 de seniori din comunitatea Sectorului 6 vizionează în fiecare zi de luni un film din programul Cinematecii Union.

Primăria Sectorului 6 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 derulează în parteneriat cu Cinemateca Union, un proiect care încântă pe toţi vârstnicii care frecventează Clubul Seniorilor.

În prima zi a fiecărei săptămâni, seniorii îşi aleg şi urmăresc o capodoperă fără vârstă din cinematografie: „Casablanca”, „Cleopatra” , „O ce lume minunată!”.

Proiectul face parte din programul de socializare derulat de DGASPC Sector 6 care prin activităţile pe care le desfăşoară îşi propune menţinerea sau ameliorarea capacităţilor fizice şi intelectuale ale persoanelor vârstnice şi stimularea participării acestora la viaţa socială activă.

Peste 360 de persoane au devenit membri ai Clubului Seniorilor Sector 6 care a fost inaugurat la sfârşitul anului trecut la iniţiativa Primăriei Sector 6. Programul vine în sprijinul persoanelor de vârsta a treia prin creşterea confortului psihic şi prin implicarea în activităţi ce au caracter recreativ şi socio-cultural. Clubul Seniorilor este un serviciu alternativ care îşi propune să ofere posibilitatea vârstnicilor de a se implica în viaţa comunităţii, de a fi puşi în valoare, atât ei ca indivizi, cât şi experienţele lor şi de a se simti utili societăţii din care provin.

Clubul Seniorilor se află situat în Calea Plevnei nr. 234, Sector 6, Bucureşti (staţie RATB Plevnei: linia 178, tramvai 11, 35; vis-à-vis de Primăria Sectorului 6), e-mail: [email protected].


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑