Stiri logo-primarie6-ro

Published on decembrie 17th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Colaborare Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 – cetăţeni

În urma întâlnirilor dintre agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 şi reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, mai mulţi administratori de bloc din zona Străzii Virtuţii au semnalat că în apropierea locuinţelor, pe un teren ce aparţine domeniului public, un grup de persoane fără locuinţă au improvizat adăposturi şi depozitează mari cantităţi de deşeuri.

Drept urmare, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare şi SC Urban SA, a desfăşurat o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a adăposturilor improvizate din Cartierul Militari.

Echipele au evacuat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 40 şi 62 ani care au fost conduşi către centrele sociale din Sectorul 6 pentru a fi luaţi în evidenţă şi a li se acorda ajutorul necesar.

În perioada următoare, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 vor monitoriza zona menţionată şi recomandă tututor cetăţenilor să semnaleze situaţiile similare la telefon 021.9546, în vederea preîntâmpinării disconfortului creat de depozitarea deşeurilor.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑