Comunicate de presă colt de rai_ovidiu_micsik

Published on noiembrie 15th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

“Colţ de Rai” a fost inaugurat în Sectorul 6

“Colţ de Rai” a fost inaugurat astăzi, 15 noiembrie 2012. Noul corp de grădiniţă este situat în strada Gârleni nr. 10, Sector 6.

Clădirea este formată din subsol, parter şi două etaje, având o suprafaţă construită de 712 mp şi desfăşurată de 2972 mp.

Camerele sunt dotate cu grupuri sanitare cu duş pentru fiecare grupă în parte şi sunt organizate din spaţii pentru masă, joc şi spaţii pentru odihnă şi relaxare. Clasele sunt personalizate după preferinţele copiilor: iepuraşi, ursuleţi, albinuţe, etc.

Noua grădiniţă este anvelopată termic pentru minimizarea costurilor cu utilităţile.

În plus, clădirea este dotată cu un bazin de apă de incendiu conectat la un sistem de hidranţi exterior şi interior, cu sistem de detecţie şi avertizare la incendiu, sistem audio centralizat în spaţiile unde se desfăşoară activităţi precum şi cu un spaţiu de apărare civilă pentru tot personalul grădiniţei, inclusiv pentru copii.

Prin darea în folosinţă a noii grădiniţe sunt asigurate în plus 8 grupe de copii.

Sporirea numărului de locuri în grădiniţele din sectorul 6 este una dintre priorităţile primarului Rareş Mănescu.

Investiţia se ridică la aproximativ nouă milioane de lei şi a fost derulată cu fonduri alocate prin Hotărâri ale Guvernului României, dar şi cu fonduri de la bugetul local.

În zona Drumul Taberei – Ghencea prin mansardarea grădiniţelor şi construirea unor corpuri noi de grădiniţe, prichindeii au un loc asigurat într-una dintre unităţile preşcolare administrate de primărie.

La eveniment au participat europarlamentarul Daciana Sârbu, ministrul Apărării Naţionale Corneliu Dobritoiu şi consilierul Primului Ministru pentru tineret, Mihai Sturzu.

[nggallery id=37]

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑