Stiri 2

Published on martie 6th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Competiţie de şah între generaţii organizată în Sectorul 6

Eveniment de tradiţie în Sectorul 6, competiţia şahistă Cupa Generaţiilor va fi organizată în data de 7 martie 2015, începând cu orele 09.30, în incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234.

Ajuns la cea de-a V-a ediţie, concursul beneficiază de participarea unui număr de 30 de concurenţi, beneficiari ai serviciilor oferite de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Participanţii sunt membri ai Centrului de Zi Clubul Seniorilor, dar şi copii înscriși în programele de petrecere a timpului liber şi stimulare a aptitudinilor individuale, oferite în cadrul Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala „Conacul Golescu Grant”.

Dincolo de miza competiţională, Cupa Generaţiilor este un bun prilej de întâlnire, cunoaştere şi dialog între seniorii sectorului şi cei mai mici membri ai comunităţii, dornici de afirmare.

Un loc aparte în rândul concurenţilor îl ocupă un adolescent afectat de handicap locomotor, ale cărui performanţe în domeniul sportului minţii au demonstrat, încă o dată, că dizabilitatea nu înseamnă o condamnare la excluziune şi anonimat.

Pentru învingători dar şi pentru ceilalţi participanţi, organizatorii au pregătit diplome, cadouri şi multe aplauze.

 

 

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑