Stiri logo-primarie6-ro

Published on mai 19th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Comunicare online în domeniul social pe raza Sectorului 6

În cadrul strategiei de eficientizare a comunicării cu cetăţenii, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pune la dispoziţia celor interesaţi mijloace moderne de informare şi dialog.

Astfel, pagina web www.­asistentasociala­6.­ro oferă experienţa unei navigări uşoare şi posibilitatea accesului rapid la informaţii de interes public din domeniul social. Cu o medie de 25.000 de vizitatori lunar, interfaţa site-ului pune la dispoziţia vizitatorilor o secţiune de ştiri însoţite de imagini, o galerie multimedia modernă, precum şi oportunitatea abonării la un newsletter. Persoanele care doresc să intre în dialog cu specialiştii noştri beneficiază de o interfaţă completă pentru a ne comunica petiţiile, sugestiile şi nelămuririle pe care le au.

În intenţia de a asigura accesul la informaţie pentru toate categoriile de cetăţeni, inclusiv pentru cei cu acuitate vizuală scăzută, pagina web a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a fost accesibilizată încă din luna mai 2008, folosind instrumente moderne, conforme Web Accessibility Initiative (WAI), care garantează inclusiv persoanelor cu handicap posibilitatea unei navigări lipsite de dificultăţi

La rândul ei, pagina de Facebook a instituţiei a atins de curând cota de 3000 de like-uri, o performanţă bazată pe diversitatea şi calitatea informaţiilor dar şi de promtitudinea actualizării lor.

Interfaţa de Facebook a instituţiei completează strategia de eficientizare a comunicării, persoanele interesate primind consiliere promptă şi competentă cu privire la problema sesizată.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑