Comunicate de presă

Published on februarie 16th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Comunitatea Sectorului 6 a primit o donaţie de 13.680 sticle de Lipton Ice Tea

Prin bunăvoinţa Asociaţiei Prietenie şi Toleranţă, persoanele aflate în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 au primit 13.680 de sticle de 1,5 litri de Lipton Ice Tea.

O parte din donaţie a ajuns la cei 1.240 de pensionari din comunitate care frecventează Cluburile Seniorilor din cadrul Complexului de Servicii Sociale ”Sf. Maria”, seniorii primind cu încântare vestea că vor putea servi un ceai aromat la o partidă de rummy sau de table.

Alte sute de sticle cu Lipton au fost savurate de beneficiarii rezidenţi din cadrul Complexului de servicii sociale ”Floare Roşie”, Centrul pentru persoane vârstnice ”Sf. Mucenic Fanurie”, dar şi beneficiarii aflaţi în Centrul de reabilitare şi recuperare neuropsihică ”Uverturii”.

De asemenea, beneficiarii proiectului SocialXChange au avut parte de o surpriză plăcută când, la finalul activităţilor prestate în folosul comunităţii, au putut pleca spre case şi cu ceai Lipton, sticlele donate fiind deja pe rafturile din incinta magazinului. Persoanele nevoiaşe, apte şi dornice de muncă din comunitate, care trec printr-o perioadă precară, din punct de vedere financiar, pot solicita ajutor la magazinul SocialXChange.

”Prin programul SocialXChange am dorit să iniţiem o schimbare majoră la nivel decizional în Sectorul 6, oferind cetăţenilor oportunitatea de a prelua iniţiativa şi de a se mobiliza pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă şi pe care ei le cunosc cel mai bine. Eforturile beneficiarilor de a depăşi siuaţia financiară dificilă pe care o traversează sunt susţinute de oameni minunaţi din comunitate care au înţeles că <împreună> este un cuvânt magic”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Mulţumim Asociaţiei Prietenie şi Toleranţă pentru gestul caritabil oferit comunităţii Sectorului 6.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte